CSR

CSR hos NÅR

Hos NÅR tager vi ansvar for vores medarbejderes sikkerhed og arbejdsmiljø. Vi tager ansvar i vores lokalmiljø og vi tager aktivt del i branchens udvikling i retning af mere bæredygtige tilgange og metoder.

Det sunde arbejdsmiljø

Sikkerhed og det sunde arbejdsmiljø er grundsten i NÅR. Det er noget vi arbejder seriøst med hver dag og som vores medarbejdere er med til at holde ved lige.

Et sikkert og udviklende arbejdsmiljø

I NÅR består vores medarbejderstab af dygtige og engagerede medarbejdere, der skal gå lige så glade og raske hjem fra arbejde, som de kom. Derfor tager vi ansvaret, for at skabe et sikkert, sundt og udviklende arbejdsmiljø, alvorligt.

Bæredygtighed og innovation

I NÅR har vi valgt at engagere os aktivt i at bidrage til en mere bæredygtig og miljøvenlig udvikling for byggeriet. Vi er opmærksomme på, at vi er en del af en branche med en høj miljøbelastning. Vi arbejder derfor aktivt på at anvende vores erfaring, viden og gode samarbejder til at forbedre bæredygtigheden i byggeriet. Det gør vi bla. ved at vejlede om, hvordan genanvendelse kan tænkes ind i hele byggeriets livscyklus og ved at indgå i innovative samarbejder, hvor nye metoder eller materialer afprøves i praksis.

Et lokalt ansvar og et rummeligt arbejdsmarked

NÅR indgår i en række lokale netværk og initiativer. Vi er engagerede i vores lokalområde og tager stort ansvar for at skabe et rummeligt arbejdsmarked. NÅR tager derfor ofte del i en række lokale samarbejder, med henblik på at give personer der af den ene eller anden grund står udenfor arbejdsmarkedet, en ny chance og en reel mulighed for at skabe et godt arbejdsliv.

Fritidsliv og velgørenhed

Et lokalt ansvar er også et ansvar for at skabe gode og sunde fritidsmuligheder, særligt for børn og unge. Derfor støtter NÅR en række idrætsforeninger, lokal eliteidræt og velgørenhed i både vores egen og i nærliggende kommuner.