NÅR Entreprise

Organisering, fleksibilitet, ressourcer og kvalitet.

Hos NÅR Entreprise udfører vi byggerier i Fag- og HovedentrepriserVi har stor erfaring med tilbudsgivning og effektiv projekt- og byggeledelse. Vi arbejder tæt sammen med vores kompetente egenproduktion samt med underentreprenører, der er specialister på hver deres felt og alle lever op til vores høje kvalitetskrav, som er essentielle for vores gode resultater.

Alle vores erfarne projektledere har en stærk forståelse for de mange delelementer i en byggeproces, og besidder kompetencerne til at skabe en effektiv arbejdsproces samt garantere god og konstant fremdrift til at etablere og vedligeholde det gode samarbejde med bygherre, rådgiver og underentreprenører fra projektering til aflevering.

I NÅRlægger vi desuden stor vægt på et sundt arbejdsmiljø og god sikkerhed på arbejdspladsen, både hjemme på kontoret samt ude på vores byggepladser. Vi er ligeledes meget engageret i bæredygtighed og genanvendelse i byggeriet, i positiv anerkendelse af udviklingen indenfor bæredygtighed og et større miljøfokus i byggebranchen.

NÅR Entreprise er garanti for kvalitetsbyggeri. -Når byggeriet står færdigt, er fornøjelsen din – men ansvaret stadig vores.

Den daglige ledelse varetages af Projekt og afdelingsleder Jakob Bødker Nielsen og Kim Schellerup Andersen.

Jakob Bødker Nielsen

Afdelingsleder. Projektleder
Fag- og hovedentrepriser

udbud@naar-service.dk
+45 2630 4524
+45 7272 7250

Kim Schellerup Andersen

Afdelingsleder, Projektleder
Specielentrepriser

udbud@naar-service.dk
+45 26304560
+45 7272 7250