Din partner du har brug for kvalitetshåndværk og skadesikring

Kontakt

Hvorfor NÅR?

Med NÅR har vi skabt en samlet, stærk virksomhed, under ét tag og under ét navn. NÅR er din partner, NÅR ruderne er smadret, NÅR vandrørene er sprunget, NÅR brandskaden skal udbedres – NÅR det er akut og NÅR det er planlagt.

Kort sagt: NÅR er din partner i byggeri, skade og service. Med egenproduktion af både håndværkere og skadeservice, VVS og kloak.

Stærkere sammen

NÅR er resultatet af sammenlægningen af 3 erfarne samarbejdspartnere: CURA A/S, Combi Byg Service A/S og Combi Byg VVS ApS. Hver især er vi stærke indenfor vores kompetenceområder – sammen er vi endnu bedre, end hver for sig.

Med vores samlede erfaring og ekspertise, kan vi tilbyde full-service løsninger, med egne folk og dermed holde den høje standard. Som samarbejdspartner får du en partner, hvor du kan stole på, at opgaven bliver løst. Ordentligt. Hver gang.

Vores fælles faglige baggrund

Nårs Administrerende Direktør, Jens Larsen, stiftede i 2005 entreprenørvirksomheden, Combi Byg A/S. Hertil kom serviceafdelingen Combi Byg Service A/S i 2022, med fokus på kommuner og forsikringsselskaber

I 2009 blev Combi Byg VVS ApS stiftet for at varetage VVS- og kloakarbejde. Selskabet bliver ledet af administrerende direktør Ronny Bundgaard og daglig leder Thomas Larsen. I dag ejes selskabet af Jens Larsen, Ronny Bundgaard og Thomas Larsen.

Afdelingen er autoriseret gas-, vand-, sanitets- og kloakmester. Selskabet har løbende arbejdet på service og fokuseret på kommuner og rammeaftaler samt forsikringsselskaber.

I slutningen af 2022 fik Jens Larsen sammen med lederne af afdelingen, Lars Arentzen og Kim Petersen, mulighed for at købe serviceafdelingen ud af Combi Byg A/S og stiftede Combi Byg Service A/S. Målet er endnu mere fokus på serviceforretningen.

Sammenlægningen af de 3 virksomheder under det fælles navn, NÅR, giver god mening, da alle kender hinanden og har været en del af den nuværende direktør for gruppen, Jens Larsens, netværk i mange år.

Cura Skadeservice A/S har været på det danske skadeservice marked siden 2012 og har i den tid formået at slå deres navn fast, både inden for forsikringsbranche,
kommuner, hospitaler, boligselskaber og industrien. Curas succes skyldes, at
kunderne har tillid til den professionelle måde de mange skadetyper håndteres på.

Cura Skadeservice A/S bygger på mange års erfaring med altid at holde kunderne i fokus og hjælpe både kunder og skadelidte gennem den proces, en skade medfører.

Cura Skadeservice A/S er i dag ejet af Jens Larsen, Brian Qvist Sørensen, ledergruppen Claus Johansen, Flemming Sørensen og Bettina Manniche.