Nørrebrohallen – KBH N

Opbygning af ny hovedtribune

Nørrebrohallen har til huse på Bragesgade i København N. Bygningerne er oprindeligt opført og anvendt som sporvognsremise. Den ældste af bygningerne er fra 1896, og er tegnet af arkitekt Thorvald Sørensen.
Tyske Siemens & Halske-Bahnabteilung har opførte bygningen som en toetagers værkstedsbygning og vognhal for Nørrebros Elektriske Sporvei. Sporvognsdriften blev nedlagt i København i 1972, og nuværende Nørrbrohal blev indrette i sporvognsremisen i midten af 1970'erne. Hallerne drives af Københavns Kommune og anvendes til sport, idræt og forsamlinger.

Nørrebrohallen ligger side om side med Nørrebro Bibliotek, ved Den Røde Plads & Superkilen. Nørrebrohallen er et samlingspunkt for alle aldersgrupper og nationaliteter og byder ud over fysiske aktiviteter også på Caféen ”send flere krydderier” som tilbereder retter med kærlighed til verdenens krydderier og køkkener.

NÅR har i hovedentreprise forstået renoveringen af tilskuertribunen. Projektet omfattede nedrivning af den eksisterende tribune - Opbygning af ny hovedtribune i træ samt indretning af handicapsiddepladser. Derudover blev der indrettet depotrum til opbevaring af remedier.

Bygherre Københavns Kommune
Entrepriseform Hovedentreprise
Entreprisesum Kr. 2.600.000,-
Ingeniør Lyngkilde Rådgivende Ingeniører
Arkitekt PLH Arkitekter
Udført 2016