Bæredygtighed

I NÅR har vi valgt, at engagere os aktivt i udviklingen af et større fokus på bæredygtighed og genanvendelse i byggeriet.

Kontakt os gerne, hvis du og din virksomhed ønsker dialog om emnerne.

Kontakt os
Samarbejde og innovation

I NÅR har vi i øjeblikket flere spændende udviklingsprojekter i støbeskeen, der alle har til formål at bidrage til en positiv udvikling indenfor bæredygtighed og et større miljøfokus i byggebranchen. Dem informerer vi løbende om under Referencer og Aktuelt.

I NÅR søger vi løbende viden og sparring via en række netværk og foreninger. Blandt andet via vores medlemsskaber i eksempelvis Green Building Council og Byggeriets Samfundsansvar m.fl. Kombineret med vores mange års erfaring og brede kompetenceprofil, giver det os et stærkt udgangspunkt for at bidrage med inspiration og viden til bæredygtige tiltag på hele byggeriets livscyklus, hvor bygherre måtte ønske det.

Et aktivt engagement

Byggebranchen er ifølge FNs Miljøorganisation, globalt ansvarlig for næsten 40% af den samlede globale CO2 udledning. I NÅR stiller vi os ikke tilfredse med blot at følge udviklingen, vi søger også aktivt nye byggemetoder og muligheder for udvikling der kan bidrage til en bedre bæredygtighed i byggeriet. En mere bæredygtig byggebranche kræver nye lovmæssige og økonomiske tiltag. Men vores faglige bredde og baggrund giver os en særlig indsigt i, hvordan vi i både små og store beslutninger kan nærme os et større miljøhensyn og en bedre udnyttelse af ressourcer. Derfor indgår vi også meget gerne i samarbejder og udviklingsprojekter, der har til formål at finde nye og bedre metoder.

– din miljøansvarlige partner